Agenda Tegenstroom

Agenda winter 2023:

De voorstellingen beginnen steeds om 20.30 uur (inloop 20.00 uur). Na afloop welkom voor gezellig napraten & borrelen!

Reserveren via: cultuur@deijsselstroom.info. De reservering is definitief na betaling van 19.11 euro op rekeningnummer NL77 RABO 0161 8466 61.

Stichting De IJsselstroom is een stichting zonder winstoogmerk. Wij organiseren de voorstellingencyclus ‘de TegenStroom’ met bijzondere podiumkunsten in de unieke IJsselstroom. Van de inkomsten betalen we de artiesten en eventuele opbrengsten investeren we in nieuwe voorstellingen. De stichting wordt bemenst door Silverster van Veldhoven en Elma Strijks en we weten ons gesteund door een paar fijne mensen en allemaal werken we op vrijwillige  basis.

Meer over de activiteiten

Forever 27, theaterconcert met Beatrice van der Poel en Erwin Van Ligten op 14 april 2023

Forever 27 is een uniek concept dat qua bezetting klein is, maar muzikaal zeer groots. Beatrice (zang, gitaar en lapsteel) en Erwin (gitaren en zang), beiden  27 plus, eren deze club van legendarische muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd, niet zelden door een levensstijl gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik. Denk aan  Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison   Kurt Cobain, Amy Winehouse, Jeff Buckley […]

’t Magisch Theatertje met ‘Panta Rhei II‘ op 17 februari = U I T V E R K O C H T

Fysiek theater met poppen en maskers waar het thema “Panta Rhei” (alles stroomt en vloeit eeuwig) wordt verbeeld. In een bijna ritueel-magische spanning wordt de toeschouwer meegenomen in een poëtische wereld van mysterie en dromen. Deze beeldende voorstelling gooide internationaal hoge ogen en won vele prijzen. Een bijzondere, betoverende ervaring.   ​Waar: De IJsselstoom, Vliegendijk 16, […]

CONTACT

Silvester van Veldhoven en Elma Strijks zijn behalve partners in het dagelijks leven ook verantwoordelijk voor de culturele activiteiten in De IJsselstroom.

De IJsselstroom | Vliegendijk 16 | 7205 CJ Zutphen | Routebeschrijving

Voor vragen of reserveringen mail: cultuur@deijsselstroom.info.

Fotocredits: Gerard Mühlradt

Silvester van Veldhoven & Elma Strijks