De Wasserij

De Wasserij is een pure, industriële ruimte met authentieke details en meerdere zitjes.  De zaal voelt niet snel te groot of te klein en kan via schuifdeuren in tweeën gesplitst worden. Ideaal voor het werken in groepen. Tijdens warme zomers is het binnen koel. En ’s winters behaaglijk dankzij vloerverwarming en houtkachel. Een glazen pui zorgt voor veel licht en weidsheid waardoor daglicht en natuur de bijeenkomsten verrijken.

De IJsselstroom is voorzien van eigentijdse voorzieningen als wifi en mobiele 65 inch smart tv. Vriendelijk ook voor rolstoelgebruikers.

Als huurder van De IJsselstroom ben je altijd de exclusieve alleengebruiker.

Capaciteit

Vergaderen kan in allerlei opstellingen. Elke opstelling heeft zo zijn voor- en nadelen en is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst. Zo effectief mogelijk vergaderen? We denken graag mee over de optimale opstelling. Misschien net even anders… buiten vergaderen op het terras, of op zitzakken in de tuin? Bijna alles is mogelijk bij de IJsselstroom. Met een capaciteit tot ongeveer 80 personen.

Meest gebruikte opstellingen op een rij:
Carré:        maximaal 33 personen | aan rechthoekige tafels
Theater:    maximaal 66 personen | stoelen in rijen achter elkaar
Diner:        maximaal 44 personen | aan gedekte tafels
Receptie:   maximaal 77 personen | in losse opstelling met enkele zitjes & statafels

zaal opstelling carre uitbouw

Subruimte Het Voorhuis

Werk je graag in meerdere groepjes tegelijkertijd? Dan biedt het bijboeken van onze breakoutroom het Voorhuis uitkomst. Dit Voorhuis heeft een grote boomstamtafel, een loungehoek en open keuken. Openslaande deuren geven toegang tot de buitenruimte met een besloten terras.

Het Voorhuis is ook als zelfstandige vergaderruimte te huur. Ideaal om in alle rust een dag te brainstormen in klein gezelschap.

Buitenruimte

Het buitenterrein is ideaal voor een vergaderbreak of teamactiviteit. Bij mooi weer buiten lunchen of een wandeling door de uiterwaarden. Weg van de waan van de werkdag. Daar helpt het groen om De IJsselstroom je als vanzelf bij.

“De IJssel stroomt langs het pand en in het pand stroomt de energie. Dat voel je. Na een dag vergaderen voel ik me toch nog fit…”

Overnachten

Meerdere personen die willen overnachten? Wij werken samen met het Hampshirehotel ’s Gravenhof midden in het historische centrum van Zutphen (op 2 km. loopafstand). Op verzoek boeken wij één of meerdere kamer(s) voor u.