Referenties

Naast onderstaande referenties meer op Meeting Review

“De IJsselstroom is een bijzondere locatie, waar je met prachtig uitzicht over de IJssel naar de ‘skyline’ van Zutphen in een ongedwongen sfeer bijeenkomsten van verschillende aard kunt houden. De catering wordt prima verzorgd en het vriendelijke team denkt graag mee om een succes te maken van jouw bijeenkomst.”

Bestuurssecretaresse | Sutfene

“Je haalt je hart op aan deze geestverruimende plek, ideaal voor voordrachten, concerten en brainstormsessies. Dankzij het ondernemerschap en de gastvrijheid van het team en de briljant uitgevoerde restauratie, zijn de vele mogelijkheden die het pand in zich herbergt, ontsloten voor onze nieuwe tijd.”

Directeur | Muzehof

“De locatie ligt zeer gunstig t.a.v. onze deelnemers die zowel uit het zuiden als het noorden komen en was goed bereikbaar met het OV. Vanaf het station Zutphen zowel lopend als met een OV-fiets goed bereikbaar. De fijne lichte ruimtes, de behulpzame gastvrouw en de prima verzorgde lunch maakten onze teamdag tot een groot succes.”

Meeting review

“Ik gebruik de IJsselstroom zowel voor sessies met mijn team en met klanten. Het is een plek die ik graag zelf had willen creëren (al was het dan nooit zo goed gelukt). De verschillende plekjes zijn perfect, om tijdens een sessie even ergens anders te zitten. Het uitzicht laat mij wegdromen waardoor ik extra inspiratie krijg. De locatie is warm en fris door de mix van oud en nieuw en industrieel en kunst. De IJsselstroom is authentiek. Iedere keer weer een feest om een sessie naar een next level te tillen.”

BrandMeester BornToBrand

“Ik heb De IJsselstroom als een optimale locatie ervaren. De ruimte biedt veel mogelijkheden voor de inzet van verschillende werkvormen. Het unieke is hierbij de ligging. Het uitzicht op de IJssel en de uiterwaarden en de veranderende luchtbeelden zijn een inspiratiebron. Deze weidsheid geeft ruimte aan het innerlijke en uiterlijke proces, van groep en individu. Echt een meerwaarde dus! “

Trainer Transparant communiceren | voor Humanitas

“We hebben al meerdere keren op deze locatie trainingen gegeven. Onze keus op deze locatie is gevallen vanwege de ligging, het uitzicht, de sfeer en persoonlijke aandacht die je als huurder krijgt. Het contact met Jacqueline en Sylvester is uitstekend. Zij denken mee bij vragen en als er iets geregeld moet worden wordt dat ook gedaan. De gastvrouwen zijn vriendelijk, toegankelijk en professioneel. De IJsselstroom is een top locatie als eens wat anders wilt.”

Eigenaar RNSL - On track

“Laatst bootsten we een moeilijk vraagstuk na in een spelsimulatie, met bestuurders van gemeenten, woningcorporaties, welzijnsorganisaties, bewoners en energiecoöperaties. Dat was geweldig goed te doen in deze ruimte!”

Adviseur / toezichthouder| Bureau Fokkema

“We hebben nu tweemaal bij de IJsselstroom een meeting gehad en tweemaal heel goede verzorging. Locatie is heel mooi en de lunch zeer goed verzorgd.”

Secretaresse | Zorgregio Midden-IJssel/Oost-Veluwe

Voor onze netwerkbijeenkomst was het perfect! Je kunt de hele ruimte gebruiken; de ‘zaal’ voor de presentatie en diner, de serre die lekker licht is en wat kleiner dus goed voor een borrel. En in de pauze kun je ook nog afkoelen buiten in de Zutphense natuur. Ideaal!

Beleidsmedewerker | Ggnet

Fijne, rustige en bijzonder mooi gelegen locatie. Als enige groep hadden we alle ruimte. Vriendelijke ontvangst en lekkere koffie met gebak. Prima vergaderlocatie.

Directiesecretaresse | Bouwend Nederland

Vaak gehoord

“Ieder hoekje is een stilleven op zich.”

“Uit welk raam je ook kijkt, het zijn stuk voor stuk schilderijen.”

“Binnen krijg je ook buiten mee.”

“Een persoonlijke sfeer!”