Jaap Blonk

Jaap Blonk: componist – performer – dichter | op zondag 12 december = GEANNULEERD

De overheidsmaatregelen vanwege corona maken dat de voorstelling voor 12 december geannuleerd is. In overleg met de artiest wordt, zodra dat weer kan, naar een nieuwe datum gezocht.

Jaap Blonk: performer, componist, dichter en beeldend kunstenaar. Met zijn stem creëert Jaap een heel eigen geluid. Met zijn animaties toont hij ons bijzondere visuele poëzie. Met elektronica komt hij tot pure synthese van nieuwe klanken. Met zijn performance neemt hij ons mee in een persoonlijke fantasierijke wereld. 

Zijn uitstraling op het podium en zijn vrijmoedigheid in improvisaties, gepaard aan een scherp besef van structuur maakt hem tot een unieke en veelgevraagde kunstenaar. Zijn optredens brachten hem naar alle continenten. Naast zijn vele solo’s werkte hij samen met tal van musici en ensembles. Wij kijken uit naar zijn optreden in De IJsselstroom.

Datum volgt zodra maatregelen dit weer toelaten. Aanvang 16 uur, inloop 15.30 uur. Kosten 17.50 euro. Vooraf en na afloop een drankje mogelijk.

Aanmelden via: cultuur@deijsselstroom.info

Een voorstelling in de cyclus ‘TegenStroom’. Iedere maand bijzondere podiumkunsten op de unieke locatie De IJsselstroom.
Wordt het muziek? Wordt het theater?  Het wordt  anders! Laat u vooral verrassen en meenemen. Onze artiesten doen de rest.

© Copyright - De IJsselstroom