In de schemering

In de schemering – zondagmiddag 7 november

Een theatrale concertperformance met Esther Apituley (altviool), Hans Dagelet (acteur/trompet) en de Russische accordeonvirtuoos Oleg Fateev

“Muziektheater als redding in verwarrende tijden,” kopte de 4 **** recensie in de Theaterkrant. Tussen twee lockdowns door begonnen Esther Apituley en Hans Dagelet vol goede moed aan hun tournee met In De Schemering. Ze zouden november vorig jaar naar De IJsselstroom komen. Helaas moesten we annuleren. We weten allemaal waarom maar daar gaan we het nu niet over hebben! We zijn veel te blij dat wij deze artiesten en ons publiek weer mogen samenbrengen voor deze geestige voorstelling. 

In De Schemering is een concertperformance waarin theater, muziek en literatuur schaamteloos door elkaar vloeien. De artiesten reflecteren op deze bizarre ’tijd’, op deze historische gebeurtenis van formaat. En dat doen ze met de nodige dosis humor. Want lachen om de vreemde wending die ons toch al vreemde leven ineens kreeg, is de beste manier om de energie te vinden om door te gaan.

In De Schemering is een theatrale concertperformance met Esther Apituley (altviool), Hans Dagelet (acteur/trompet) en de Russische accordeonvirtuoos Oleg Fateev.

Tekst: Daniil Charms, Samuel Beckett, Don Duyns.

Compositie: Hindemith, Janssen, Weil, Stravinsky, Monk, Rachmaninoff.

Zondag 7 november. Aanvang 16 uur, inloop 15.30 uur. Kosten 17.50 euro. Vooraf en na afloop een drankje mogelijk.

Aanmelden via cultuur@deijsselstroom.info

Een voorstelling in de cyclus ‘TegenStroom’. Iedere maand bijzondere podiumkunsten op de unieke locatie De IJsselstroom.
Wordt het muziek? Wordt het theater?  Het wordt anders ! Laat u vooral verrassen en meenemen. Onze artiesten doen de rest.

© Copyright - De IJsselstroom