Forever 27, theaterconcert met Beatrice van der Poel en Erwin Van Ligten op 14 april 2023

Forever 27 is een uniek concept dat qua bezetting klein is, maar muzikaal zeer groots. Beatrice (zang, gitaar en lapsteel) en Erwin (gitaren en zang), beiden  27 plus, eren deze club van legendarische muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd, niet zelden door een levensstijl gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik. Denk aan  Jimi HendrixJanis JoplinJim Morrison   Kurt Cobain, Amy Winehouse, Jeff Buckley en nog zo wat grote namen.

In de intieme ambiance van De IJsselstroom worden de verhalen achter deze muzikanten verteld en hun muziek gespeeld in een eigen interpretatie, waarbij het karakter en herkenbaarheid van het stuk bewaard blijft, maar de muziek een extra dimensie krijgt door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de soulvolle stem van Beatrice.

Beatrice van der Poel is singer-songwriter en stemactrice en wordt geroemd om haar gloedvolle  stem “met een rauw randje”. Haar laatste voorstelling Electric Lady kreeg 4 sterren in Het Parool en De Volkskrant.  

Erwin van Ligten werkte met grote musici en heeft 3 solo albums op zijn naam staan. In de Volkskrant werd hij de Nederlandse Ry Cooder genoemd.

​Waar: De IJsselstroom, Vliegendijk 16, Zutphen

Wanneer: 14 april, aanvang 20.30 uur, inloop vanaf 20.00 uur, Met na afloop gelegenheid tot gezellig napraten.

Kaarten: € 19,11 reserveren via cultuur@deijsselstroom.info

© Copyright - De IJsselstroom