Voor de catering werken we samen met lokale partijen. Van gevarieerde broodjeslunch of barbecue tot private dining. Afhankelijk van voorkeuren en budget. Altijd puur, kwalitatief en tot in de puntjes verzorgd.

Catering door de dag

Bij de koffie en thee de enige echte IJsselstroomkoekjes. Gebak op verzoek bij te boeken. Altijd karaffen water met mint en/of citroen.

Lunchen met een dagvers soepje, smaakvolle en gesorteerde broodjes, biologische jus d”orange en fruit. Liever een warme lunch ? Alles kan!

In de loop van middag zorgen we voor een kleine snack: knabbelgroenten met een dipsaus, saucijzenbroodjes uit de oven, een smoothie of brainfood (noten-bessen-chocola).  Op maat en smaak van de gasten.

Aan het einde van de dag

Fijn om een dag van intensief samenwerken ontspannen af te sluiten. Alleen een borrel? Of aansluitend een diner of barbecue? Qua invulling is de keus aan u. Samen met onze partners maken we een voorstel op maat. Waarna zij & wij met passie de heerlijkste gerechten serveren.

“Wij organiseerden een managers-meeting bij De IJsselstroom. Onze wens was een dag toegespitst op Healthy and Happy. De IJsselstroom heeft hier met de versnaperingen heel mooi en lekker op ingespeeld. We voelden ons de hele dag volledig Happy and Healthy. Ook met het mooie uitzicht vanuit De IJsselstroom!”
Manager Marketing & Sales| Fudura

Diner

We creëren graag de sfeer die bij u past. In Italiaanse sfeer aan lange tafels binnen of buiten op ons terras… Een uitgebreide barbecue voor de medewerkers die een klus klaarden. Of liever een stijlvol diner bij kaarslicht met passend wijnarrangement  ter ere van de jubilaris. (Bijna) alles is mogelijk. Eet smakelijk!

Barbecue

Het buitenterrein van De IJsselstroom leent zich goed voor een ontspannen barbecue. Qua invulling van de barbecue is de keus aan u: van vlees en vis tot vegetarische gerechten. Van een basic barbecue tot exclusieve grillgerechten.